Recensioner

Based on 15 reviews
93%
(14)
7%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Fantastisk kvalité

Många fina färger, och de gifter sig så fint ihop. Jag är så glad att jag skaffade mig den här paletten nu på vårkanten så jag kan utforska grönskans återtåg med den! :)

Tack Moa för att du delar med dig. Så fint att höra att du tycker om kvaliteten och variationen av färger i vår gröna palett. Önskar dig mycket glädje ute i vårgrönskan.

Älskar denna butik!

Helt underbara färger!!

Tack Jenny, vad roligt att höra och för att du delar med dig av ditt arbete. Så fint att se.

Underbar röd.

Härlig nyans! Spännande med annorlunda halvkopp.

Tack Alex, kul att du tycker om färgen.

J
RS 344 Ocean blue
Johanna Öhgren-Bohman
Roman Szmal akvarellfärger

Älskar färgerna , bra butik med snabba leveranser.

Tack Johanna, vad roligt att höra.

A
RS 376 Raspberry red
Alex Persson
Underbar röd.

Precis som namnet, verkligen hallonröd. Fyllig och lätt att få igång färgen.

Härligt

M
Art Toolkit A5
Moa Pettersson
Fantastisk service!

Besökte butiken i somras och fick väldigt bra och inspirerande hjälp. Har fungerat smidigt att beställa från webben också. Hög kvalité på produkterna!

Tack, vad fint att höra. Välkommen tillbaka till öjn.

Vandemmia

Så nöjd med servicen, allt snabb respons. Har tyvärr blivit beroende av A Gallo akvarellfärg…. Så fantastisk att måla med, konsistensen är gudomlig, färgerna är briljanta…så nöjd.

Tack, vad roligt att höra.

Klar och transparant

Fin, klar och genomskinlig färg som förväntat av en transparent pyrrol orange. Liknande färg som från andra märken,men med den specialla lystern från Roman Szmals färger.

En favorit

Quinacridone gold eller en hue av denna är en av mina favoriter. Just denna har en förmåga att bli jämn vid applicering och kanske har en aningens ljusare masston en likanande fårn andra märken.

Fina skiftningar

En av dessa färger som separerar i flera toner. Just på denna är skiftningarna milda och inte så dramatiska. Går åt gulgrönt. Mycket fin.

Fina saker som skickasmed omtanke

Jag är förtjust i Roman Szmals färger som jag beställt flera av. Så fina! Det är roligt att sakerna packas så fint och kommer fram i bra skick. Det känns som det ligger omtanke bakom när en beställning skickas. Kundservice ( Janette) är så trevlig och serviceminded.

Tack Malin, dina fina ord värmer ❤︎

En specialare

En rolig färg som är en av de speciella färgerna där man kan få fram en separation i färgen som skapar en melerad/flammig effekt. Ett snabbspår till en cool effekt utan att behöva blanda flera färger själv. Lite räcker långt som det ofta är med Roman Szmals färger.

...så sant, lite räcker långt! Vad roligt att höra Malin att du gillar Romans nya Aquarius violet, den kan verkligen visa upp ett register av färgskiftningar.

Stämningsfylld lite mystisk färg

Strontuim Violet är en stämningsfylld färg som är nedtonad och masstonen är inte så mörk. Likt alla Roman Szmals färger så ör det lätt att få upp färg och man behöver inte ens återfukta dem med vatten för att få upp färg. Lika fräsch och lätt att upp färg efter flera månader. Toppen i torrt inomhusklimat på vintern.

Tack Malin, för ett fint omdöme. Precis det du beskriver om Roman Szmals färger är också vad vi upptäckte när vi använde dem. Vi är så glada i dem och det är därför som Aquarius finns i Bornettes sortiment.

En favorit

Quinacredone Burnt Sienna är en av mina favoritfärger. Passar att ha för sig själv och lätt att mixa med andra färger. Liksom många andra av Roman Szmals färger så har den här en fin lyster i sig . Misstänker att det delvis har att göra med honungen i färgen. Funkar bra att använda med salt om man vid för en texturerad effekt.

Det här har också blivit en av mina favoritfärger /janette