Gammal dörr öppnas på nytt

Gammal dörr öppnas på nytt

Vår petit butik har bytt skepnad ett par gånger genom åren och det kommer den att fortsätta med... Att öppna dörrar verkar vara vår grej och nu gör vi det igen, på en ny plats.

Dörren till Klosterbrunnsgatan 10 har stängts och nu öppnas nästa dörr. Planen är att under maj månad öppna butiken på vår nya adress i Visby, men var kan inte avslöjas riktigt ännu.

Vi kan dock avslöja att butiken fortsätter att vara ett hål i väggen, som Visbys hemligaste butik, och med saker vi gillar. Det kommer bli en spännande nystart, efter fyra fantastiska år vid Schonfeldts Plats.

Under 2019 utökades butikens sortiment av konstnärsmaterial. För att året efter 2020 bli en specialiserad konstnärshandel, vilket går i linje med Janettes profession som illustratör och bildkonstnär. Fokus ligger i vattenlösliga färger samt Plein air (friluftsmåleri) och Urban sketching (stadsteckning). Vi lovar dock att vårt sortiment av prints och objekt, nu även konstnärsmaterial, fortfarande kommer vara av samma höga konstnärliga kvalitet och lekfullhet, med bra materialval och hållbara hantverk. Allt noggrant utvalt.

Nu ser vi fram emot att installera oss i nya butiken och träffa er alla glada kunder igen. Välkommen tillbaka.

Se fler artiklar