Designers´Gouache Schmincke

Designers´Gouache Schmincke

Jämfört med akvareller är gouache-färger opaka, som ogenomskinliga akvareller, och är bland de äldsta kulturfärgerna i världen. Tjusningen med gouache är yteffekten. Ljusdjupet som syns transparent när det är vått, slätas ut när det är torrt, till en yta som liknar effekten av en pastellmålning.

Efter torkning kan alla gouachefärger fuktas upp igen med vatten och fortfarande användas på absorberande och icke-absorberande målningsgrunder, som papper, kartong, målarduk med mera. Gouache torkar relativt snabbt och kan arbetas snabbt när man använder "våt-i-våt-målning". När du målar med gouache rekommenderas en vit, grå eller färgad grund då bakgrunden påverkar målningens slutliga färgeffekt.

Designers´ Gouache är av utmärkt kvalitet och består av en välbalanserad skala om 48 intensiva sammetsmatta färger med högsta opacitet och färgintensitet. Alla färger har mycket bra blandningsegenskaper. De är smidiga och lämnar inga spår av penseln, och förbli återfuktningsbara efter torkning. De kan appliceras med en airbrush (> 0,3 mm munstycke). Ljusbeständigheten är förbättrad.

Foto och källhänvisning: H. Schmincke & Co. GmbH & Co. KG


 

DESIGNERS´ GOUACHE – Hög kvalitet av gouache

Ladda hem färgkartan >>

 

Se fler artiklar