AERO COLOR® Schmincke

AERO COLOR® Schmincke

Schmincke Aero Color Professional är en pigmentrik akryltusch som fungerar lika bra med pensel och doppenna, som med airbrush, tekniska pennor och mixed media. Det är en mångsidig och färg av finaste kvalitet, högsta möjliga ljusfasthet (4 - 5 stjärnor) och med en enastående vidhäftning på många ytor .

Alla färgnyanser kommer i en liten pipettförsedd glasflaska, redo att användas för många blandade tekniker eller fylla i en penna. Bland standardfärgerna finns tre grundfärger GUL, MAGENTA och CYAN, som ger utmärkta blandningar, och en unik mycket ogenomskinlig vit, SUPRA-VIT. Färgskalan har ett brett omfång och på grund av sin fina pigmentering kan de användas rena eller spädas med vatten, för ett akvarelliknande resultat, och mixas till en mängd nyanser. Exempelvis blandas en neutral grå av lika delar PRIMÄR MAGENTA och BRILJANT GRÖN.

Färgexempel: Den övre delen penslad på en vit bakgrund och den nedre delen på en svart bakgrund.

 färgkartan presenteras varje enskilda nyans på en mörk samt ljus botten och simulerar även en tredimensionellt yta. Det gör det lätt att se vilken färg som är transparent eller inte, speciellt på standardfärgerna. Effektfärgerna är skiljer sig, beroende det underlag den applicerats på.

Färgen är enkel att använda och har utmärkt vidhäftning på alla typer av papper och kartonger. Den fäster på de flesta fettfria ytor, som tusch normalt inte fäster på, som film, hårdplast och metal, efter lämplig förbehandling. Den är lätt att maskera och är därför utmärkt för grafisk design och speciella airbrush-tekniker, men även på tredimensionella föremål. Färgen ger en sidenmatt yta och är vattentålig efter att den torkat.

 

Foto och källhänvisning: H. Schmincke & Co. GmbH & Co. KG


 

AERO COLOR® Professionals alla färger finns som 28 ml pipettflaskor, av dessa finn 24 färger i en större 250 ml plastflaskor och 5 primära färger finns också i 1000 ml plastflaska, för konstnärer som använder stora mängder. Tuschen har en behaglig lukt.

AERO COLOR® Professional erbjuder också stort sortiment av medier, från grundning till efterbehandling. Liners, tomma pennor för fyllning, med olika linjebredder.

  • 36 suveräna färgnyanser inkl. transparenta samt TOTAL COVER 12 mycket opaka färger och CANDY 9 mycket transparenta färger
  • 12 alldeles speciella effektfärger med unika resultat AERO SHINE (2 x pärlemoreffekt) AERO METALLIC (7 x metallisk effekt) AERO VISION (3 x multi-nyans effekt)

Ladda ner färgkarta

Se fler artiklar