Kontakta oss

Önskar du handla en present
men osäker på vad?

Ge bort möjligheten att själv
få välja med ett presentkort

Våra presentkort laddas med valfritt belopp och kan lösas in helt eller delvis under ett år i vår butik i Visby. Kontakta oss för att köpa ett presentkort.

Varje presentkort är en värdehandling med en unik kod att använda som betalmedel vid köp. Giltighetstiden är ett år från inköpsdatum. Värdet kan inte lösas in mot kontanter. Inga extra kostnader tillkommer, förutom eventuellt porto. Observera att presentkort endast löses in butiken, inte online.

Fortsätt att vara kreativ och ta hand om Dig.
Vi vill att du ska kunna handla tryggt och säkert hos oss och erbjuder dig att boka ett privat besök i butiken.
Tveka inte att kontakta oss.

TELEFON
0733 307 398

E-POST
info (at) bornette.se

BESÖKSADRESS
Klosterbrunnsgatan 10
Visby

CORONA PANDEMIN
Tills vidare tar vi endast emot förbokade besök i butiken med anledning de nya direktiven om covid-19 på Gotland. Förutom vid några tillfällen, dag och tid meddelas. Eftersom vi själva finns kvar i Visby kan vi öppna butiken med relativt kort varsel. Vi finnas även tillgängliga på telefon, epost, hemsida och på sociala media för att ge tips och råd och ta emot beställningar. Tveka därför inte att kontakta oss.

För att Du ska kunna handla säkert kommer vi skicka ut beställda varor med post eller upphämtning i butiken. Boende i Visby kan få varor levererade till dörren. Presentkort skickas inom Sverige utan extrakostnad under hela november och december.

Vi är tacksamma för din förståelse med tanke det rådande läget. Information om när vi öppnar upp som vanligt meddelas snarast.

COPYRIGHT
Alla rättigheter på hemsidan är förbehållna Studio Bornette och enskild upphovsman. Det innebär att våra arbeten, exempelvis bilder och texter är skyddade enligt lagen om upphovsrätt och får inte kopieras och/eller användas utan skriftligt godkännande från Bornette och varje enskild upphovsman.

Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter som kan uppstå. Kontakta gärna oss om du har några frågor.