Kontakta oss

Kontakta oss

Önskar du handla en present
men osäker på vad?

Ge gåvan att själv välja
med ett presentkort

Våra presentkort kan köpas med värdet 500 kr eller 1 000 kr, eller valfritt belopp. Presentkortet används som betalmedel och kan lösas in helt eller delvis under ett år i vår butik i Visby.

Köp presentkortet i webbutiken eller kontakta oss för att ladda med valfritt belopp.

Varje presentkort är en värdehandling med en unik kod att använda som betalmedel vid köp. Giltighetstiden är ett år från inköpsdatum. Värdet kan inte lösas in mot kontanter. Inga extra kostnader tillkommer, förutom eventuellt porto. Observera att presentkort endast löses in butiken, inte online.

Fortsätt att vara kreativ och ta hand om Dig.
Vi vill att du ska kunna handla tryggt och säkert hos oss och erbjuder dig att får varorna skickade, för upphämtning eller utkörning. Tveka inte att kontakta oss och tillsammans hittar vi en lösning.

TELEFON
0733 307 398

E-POST
info (at) bornette.se

BESÖKSADRESS
Klosterbrunnsgatan 10
Visby

CORONA PANDEMIN
Tills vidare ger vi tips och råd och tar emot beställningar på telefon eller epost, hemsida och på sociala media. Tveka inte att kontakta oss.

För att Du ska kunna handla säkert hos oss skickas beställda varor med post eller för upphämtning. Beställningar över 500 kr levereras till dörren inom Visby. Presentkort skickas inom Sverige till vald adress, mot porto.

Vi är tacksamma för din förståelse med tanke det rådande läget. Information om när vi öppnar upp som vanligt meddelas snarast.

WEBBUTIK
Vår hemsida och webbutik är under ombyggnad och reserverar oss för eventuella felaktigheter som kan uppstå. Det går fortfarande att beställa, men utbudet online är begränsat. I vårt flöde på Instagram finns fler produkter som går att beställa. Kontakta oss om något är oklart, vi svarar på frågor och tar emot beställningar.

COPYRIGHT
Alla rättigheter på hemsidan är förbehållna Studio Bornette och enskild upphovsman. Det innebär att våra arbeten, exempelvis bilder och texter är skyddade enligt lagen om upphovsrätt och får inte kopieras och/eller användas utan skriftligt godkännande från Bornette och varje enskild upphovsman.