Frågor & Svar

Frågor & Svar

F: Jag har skickat en förfrågan, när får jag svar?
S: Vi svarar på melj och meddelanden så snart som möjligt, samma dag eller nästa arbetsdag, Vid storhelger eller semester kan det ta lite längre tid. Är det brådskande går det bra att ringa dagtid, tfn 0733-307 398.

F: Priserna för vissa föremål saknas, var kan jag hitta dem?
S: Den kan finnas förmål som inte kan köpas online eller att de är sprillans nya. Vänligen kontakta oss om du är intresserad.

F: Vad kostar frakten?
S: Idag (210425) är fraktkostnaden 66 kr. Vi skickar normalt via Postnord och följer deras prislista. Övrig frakt beräknas utifrån sin vikt & destination

F: När och hur kan jag avbryta min beställning?
S: Beställningen kan avbrytas innan leveransprocessen börjar. Kontakta oss så snart som möjligt vid avbokning.

F: När får jag min beställning?
S: Förutsatt att varan finns i lager skickas beställningen inom 2-4 arbetsdagar och bör komma fram 1-2 dagar efter det. Man kan få räkna med en dag extra eftersom det skickas från Gotland.

F: Vad är en "cookie"?
S: Det är en textrad som skickas till din webbläsare och tillbaka. Den innehåller inga personuppgifter och kan inte spåras till en specifik person, läs mer här. Om du inte vill ha funktion kan du avställa det under inställningar i din webbläsare. Du kan fortfarande använda webbplatsen, men kanske inte alla funktioner.

F: Kan jag ångra mitt köp?
S: Det är 14 dagar ångerrätt, läs mer under köpvillkor. Kontakta oss via mejl först.

F: När är Bornette öppet?
S: För tillfället är butiken stäng med anledning av coronavirus pandemin. Öppettiderna uppdateras kontinuerligt. Avvikelser meddelas i våra sociala media Instagram och Facebook, samt på Google.