Covid-19

Begränsat antal besökare i butiken med anledning av pågående corona pandemi

Nu har vi äntligen kunnat öppna dörren till Bornette. Men för att du ska kunna handla tryggt och säkert i vår lilla butik har antalet besökare begränsats till endast 1-2 personer, helst i samma sällskap. Ännu är det viktigt att påminna sig om att vara rädd om sina medmänniskor och hålla ett lagom avstånd.

Det går även bra att beställa från webbutiken, utbudet är begränsat men om något saknas försöker vi lösa det. Beställda varor skickas med post och hämtas utanför butiken.

Tveka inte att kontakta oss. Vi svarar gärna på frågor och tar emot beställningar, eller bokar in ett privat besök i butiken. Vi säljer även presentkort som kan nyttjas i den fysiska butiken.

Vi är tacksamma för din förståelse och support i denna svåra tid. Fortsätt att vara kreativ och ta hand om Dig.

Önskar du handla en present
men osäker på vad?

Ge gåvan att själv välja
med ett presentkort

Våra presentkort kan köpas med värdet 500 kr eller 1 000 kr, eller valfritt belopp. Presentkortet används som betalmedel och kan lösas in helt eller delvis under ett år i vår butik i Visby.

Köp presentkortet i webbutiken eller kontakta oss för att ladda med valfritt belopp.

Varje presentkort är en värdehandling med en unik kod att använda som betalmedel vid köp. Giltighetstiden är ett år från inköpsdatum. Värdet kan inte lösas in mot kontanter. Inga extra kostnader tillkommer, förutom eventuellt porto. Observera att presentkort endast löses in butiken, inte online.