Nya möjligheter när ny dörr öppnas

Nya möjligheter när ny dörr öppnas

Nu har jag stängt dörren på Klosterbrunnsgatan 10 och går iväg till nästa dörr. Vår plan är att kunna öppna den nya butiken i maj månad och på en ny adress i Visby, som inte kan avslöjas riktigt ännu.

Vår petit butik har bytt skepnad ett par gånger genom åren och det kommer den att fortsätta med... Att öppna dörrar verkar vara vår grej och nu gör vi det igen, på en ny plats.

Vi kan avslöja att butiken fortsätter att vara ett hål i väggen, som Visbys hemligaste butik, och med saker vi gillar. Men nu även med möjligheten att kunna erbjuda workshops och utställningar. Det kommer bli en spännande nystart, efter fyra fantastiska år på Klosterbrunnsgatan 10 i Visby.

Under 2019 utökades butikens sortiment av konstnärsmaterial. För att året efter 2020 bli en specialiserad konstnärshandel, vilket går i linje med Janettes profession som illustratör och bildkonstnär. Fokus ligger i vattenlösliga färger samt Plein air (friluftsmåleri) och Urban sketching (stadsteckning). Vi lovar dock att vårt sortiment av prints och objekt, nu även konstnärsmaterial, fortfarande kommer vara av samma höga konstnärliga kvalitet och lekfullhet, med bra materialval och hållbara hantverk. Allt noggrant utvalt.

Nu ser vi fram emot att öppna igen snart och träffa er alla glada kunder. Välkommen tillbaka snart.

Tillbaka till blogg