Covid-19

Tills vidare ger vi tips och råd och tar emot beställningar på telefon eller epost, hemsida och på sociala media. Tveka därför inte att kontakta oss. För att Du ska kunna handla säkert hos oss skickas beställda varor med post eller mot upphämtning utanför butiken. Beställningar kan levereras till dörren, inom Visby, fram till 1 juli 2021. Presentkort skickas inom Sverige till vald adress, mot porto. Vi är tacksamma för din förståelse med tanke det rådande läget.

Bornette ser fram emot 2021. En ny butikslokal, vilken vi hoppas kunna öppna inför sommarsäsongen, samt en uppdaterad webbutik. Utbudet är som alltid noga utvalt, precis så som vi gillar det. Men tills vidare och för att Du ska kunna handla säkert, skickar vi beställda varor med post eller för upphämtning. Beställningar över 500 kr kan levereras till din dörr om du bor du i Visby. Vi finnas även tillgängliga på telefon, epost, hemsida och på sociala media för att ge tips och råd och ta emot beställningar. Tveka därför inte att kontakta oss. Vi är tacksamma för din förståelse med tanke det rådande läget och ser fram emot att bjuda in er till vår nya butik. Information om när vi öppnar upp som vanligt meddelas snarast.

Förra året, 2020 fick säsongsöppningen vänta på grund av corona pandemin, för allas vår säkerhet. Sen skärptes restriktionerna och vår lilla butik kunde inte längre hålla öppet. Men vi har fortsatt att vara en inspiration på Facebook och Instagram @bornettes och digitala hjälpmedel har gjort det möjligt för oss att nå ut till våra kunder. Med personligt anpassade lösningar har vi kunnat erbjuda fortsatt shopping hos oss och den positiva respons vi fått har gjort att vi kunnat nå fler än väntat. Vi är väldigt tacksamma och med er support kommer vi överleva det här.


Bornette har fokus på vattenbaserade färger som akvarell, torrpastell, tusch och "lätt-att-ta-med-material" för att teckna utomhus. Konstnärsmaterial är såklart extra spännande för oss, eftersom Janette är illustratör. I en kort filmsnutt visar Janette en av våra favoritfärger – vattenlösliga kritor, enkla att ta med ut för att båda teckna och måla, och beställningarna har varit många sen vi delade filmen på Instagram.

Vi tror på att göra något kreativt av denna påtvingade karantän vi lever i och det kommer ett post covid-19, då ska vi finnas där. Välkommen att kontakta oss, vi finns i närheten. Stay creative and be safe.